Hodinky LACOSTE

"Příběh o krokodýlovi" začal v roce 1927. Tehdy populární tenista René Lacoste dostal od amerických novinářů přezdívku Aligátor. Tu si získal po výhře sázky nad kapitánem amerického Davis cupového týmu, který mu po zdolání důležitého soupeře slíbil a následně daroval tašku z aligátoří kůže. Diváci tuto přezdívku milovali a právě to burcovalo Reného k stále lepším výkonům. Jednou z nejhouževnatějších divaček tehdejšího Davis Cupu nebyla žádná jiná než Simone Thion de la Chaume, vítězka ženského golfového turnaje, která se později stala jeho manželkou.

V roce 1933 René Lacoste a Andre Gillier, majitel a ředitel největší francouzské společnosti s textilem, založil firmu, která vyšívala logo na trička tenisty pro jeho vlastní potřebu. Podobně se začaly označovat i další trička na tenis, golf či jachting. Toto bylo poprvé, co se objevila značka na vnější straně triček, a právě takové označení se stalo velmi úspěšné.

V roce 1993 došlo k uzavření spolupráce mezi LACOSTE a švýcarskou společností ROVENTA-HENEX o výrobě hodinek, které budou nosit značku LACOSTE. Výrobcem hodinek se stala zmíněná společnost Roventa-Henex a licenci na distribuci získala společnost Vimont SA. První kolekce hodinek byla představena na mezinárodním veletrhu hodinek v Basileji v roce 1994. Rok 2006 byl také velmi důležitý pro LACOSTE, kdy společnost uzavřela smlouvu o dlouhodobé spolupráci se společností Movado. Smlouva zahrnuje navrhování, produkci i distribuci jak pánských tak i dámských kolekcí. LACOSTE hodinky známe jako kousky originální, svěží, sportovně-elegantní. Originální styl hodinek zvýrazňují "netradičně tradiční" řemínky, které jsou tak charakteristické pro LACOSTE.

Hodinky LACOSTE - ideální volba pro lidi se smyslem pro vlastní styl ...